Leatherman multiszerszámok

grav leaA reklámajándék katalógusok állandó szereplői a különféle "noname" bicskák és zsebszerszámok, amelyek természetesen gyenge imitációi az eredeti termékeknek.

Ha fontos Önnek a megajándékozott ügyfél, akkor válassza az eredetit, amely nemcsak kinézetében, de funkcióit tekintve is késnek illetve szerszámnak számít. 

juice ad

 

 

stylegravA multiszerszámok területén a Leatherman - mint a termékkategória "feltalálója" - etalonnak számít. Reklámajándék szempontjából a hölgyek részére leginkább a többféle színben készülő miniszerszámok jöhetnek szóba, a férfiaknak pedig bármely Leatherman termék nyugodt szívvel ajánlható.

 

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Lézergravírozás

engrave

Termékeink feliratozása a legkönnyebben lézergravírozással oldható meg. Ennek előnye a tamponnyomással szemben, hogy sokkal tartósabb, illetve sokkal finomabb felbontású logók felvitelére alkalmas.

Fontos jellemzője, hogy a felvitt logo színe mindig a termék alapanyagának a színével egyezik meg, így például az alumíniumból készülő Maglite elemlámpák esetében a gravírozott felület fehér lesz.

Szolgáltatásaink

Relax Catering

relax

Rendezvényszervezés
Apartman bérbeadás

Tovább

AVB-NET

avb

Pénzügyi tanácsadás

Tovább

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.