Minden évben eljön az ajándékozás ideje, ilyenkor szokott gondot okozni a megfelelő reklámajándék kiválasztása, beszerzése. A legjobb ajándék természetesen az, amit a megajándékozott partner rendszeresen használ és ezáltal az Ön logoja mindig szem előtt van, és - amennyiben a termék jó - pozitív emlékekkel, tapasztalatokkal társul.

Az alábbiakban a cégünk által forgalmazott, reklámajándék célra is alkalmas prémium termékeket láthatja.

Tradicionális reklámajándékok

Tradicionális reklámajándékok

Hagyományos reklámajándékokat (ruházat, esernyők, kulcstartók, tollak stb.) bemutató katalógusunkat az alábbi boritókra kattintva érheti el.

Maglite

Maglite elemlámpák

A Maglite elemlámpák évről évre a legkedveltebb reklámajándékok között szerepelnek.

Könnyen gravírozható, elegáns, alumínium lámpatest, jól eltalát színválaszték és kecses forma!

Leatherman

Leatherman szerszámok

A reklámajándék katalógusok állandó szereplői a különféle "noname" bicskák és zsebszerszámok, amelyek természetesen gyenge imitációi az eredeti termékeknek.

Ha fontos Önnek a megajándékozott ügyfél, akkor válassza az eredetit, amely nemcsak kinézetében, de funkcióit tekintve is hasznos szerszámnak számít.

NiteIze

Nite Ize

A NiteIze termékskálája rendkívül széles, rengeteg terméket tartalmaz, és ezek között számos reklámajándéknak is kitűnő termék van.

Az alacsonyabb árkategóriában a legnépszerűbbek a különféle karabineres megoldások (pl. kulcstartók, miniszerszámok). Magasabb árfekvésben pedig a Steelie telefontartó termékek a legkedveltebbek.

Órák

Márkás karórák

A karóra az egyik legjobb reklámajándék, mert - ha viselik - folyton szem előtt van.

Kínálatunkban Esprit, Puma, Mondaine, Pierre Cardin és Luminox karórák találhatóak. Megfelelő mennyiség esetén akár egyedi feliratozású számlappal is.

LogiCa

LogiCa

Az olasz LogiCa Professional cég 1978 óta foglalkozik emblémázott, logózott, feliratozott egyenruhák, formaruhák, védőruhák és kiegészítőik készítésével és forgalmazásával.

Az összes ruházati termékünkre jellemző, hogy a praktikusságot ötvözi az olasz eleganciával!

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, szeretne árajánlatot kérni, az alábbi űrlap vegye fel velünk a kapcsolatot.