Minden évben eljön az ajándékozás ideje, ilyenkor szokott gondot okozni a megfelelő reklámajándék kiválasztása, beszerzése. A legjobb ajándék természetesen az, amit a megajándékozott partner rendszeresen használ és ezáltal az Ön logoja mindig szem előtt van, és - amennyiben a termék jó - pozitív emlékekkel, tapasztalatokkal társul.

Az alábbiakban a cégünk által forgalmazott, reklámajándék célra is alkalmas prémium termékeket láthatja.

Tradicionális reklámajándékok

Hagyományos reklámajándékokat (ruházat, esernyők, kulcstartók, tollak stb.) bemutató katalógusainkat az alábbi boritókra kattintva érheti el.

Relax 2019 katalógus
Relax 2019 katalógus
Relax 2019 katalógus

Maglite elemlámpák

A világhírű elemlámpa család - akármilyen hihetetlen ez a mai világban - továbbra is kizárólag Amerikában készül, méghozzá a termék megálmodója, Tony Maglica szigorú felügyelete alatt.

Gravírozott Maglite lámpák

A könnyen gravírozható alumínium lámpatest, a jól eltalát színválaszték és a kecses forma, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Maglite elemlámpák évről évre a legkedveltebb reklámajándékok között szerepelnek.

Leatherman multiszerszámok

A reklámajándék katalógusok állandó szereplői a különféle "noname" bicskák és zsebszerszámok, amelyek természetesen gyenge imitációi az eredeti termékeknek.

Gravírozott Maglite lámpák

Ha fontos Önnek a megajándékozott ügyfél, akkor válassza az eredetit, amely nemcsak kinézetében, de funkcióit tekintve is hasznos szerszámnak számít.

Nite Ize

Az amerikai NiteIze cég termékskálája rendkívül széles, rengeteg terméket tartalmaz és ezek közül számos kitűnő reklámajándék is lehet.

NiteIze

Az alacsonyabb árkategóriában a legnépszerűbbek a különféle karabineres megoldások pl. a kulcstartók és a miniszerszámok. A magasabb árfekvésben pedig a Steelie termékcsalád a legkedveltebb.

Márkás karórák

Esprit, Puma, Mondaine, Pierre Cardin és Luminox karórák megfelelő mennyiség esetén akár egyedi feliratozású számlappal is.

Márkás karórák

LogiCa munkaruházat

Az olasz LogiCa Professional cég 1978 óta foglalkozik emblémázott, logózott, feliratozott egyenruhák, formaruhák, védőruhák és kiegészítőik készítésével és forgalmazásával. Az összes ruházati termékünkre jellemző, hogy a praktikusságot ötvözi az olasz eleganciával!

LogiCa munkaruházat

Legyen szó egyszerű pólóról, mellényről vagy akár télikabátról, a választékunkban minden megtalál.

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, szeretne árajánlatot kérni, az alábbi űrlap vegye fel velünk a kapcsolatot.